Refugiats

Per rebre informació del pla "Barcelona, ciutat refugi", omple les dades següents:

Nom*
Primer cognom*
Segon cognom
Correu electrònic*

* els camps marcats amb asterisc són obligatoris

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu que les vostres dades personals siguin tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències / fitxer-LOPD “056-Jornades, cursos i activitats informatives”) amb la finalitat de gestionar la tramesa d’informació regular sobre l’activitat municipal (tractament 0162), legitimada amb el vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers.

Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a http://www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camp correu electrònic ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per dur a terme comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.